WIE ZIJN WE?

Doda Sports, specialist in Macron en Erima teamwear

Doda Sports is een jong en actief bedrijf in het leveren van met name teamsportkleding voor bedrijven, (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Doda Sports is onderdeel van Schoenmode Jeannette uit Gaanderen. Ons bezoekadres is Hoofdstraat 41 Gaanderen (gemeente Doetinchem). In onze winkel zijn wij gespecialiseerd in comfort- en wandelschoenen. Vanuit het verleden is de naam eerder Schoen- en Sportmode Jeannette geweest, waarbij teamsportkleding altijd al een belangrijke factor was in ons bedrijf. Wij leveren kleding van met name Erima en Macron. Beide sportmerken zijn zeer succesvol, innoverend en kunnen putten uit een ruime voorraad aan sportartikelen. Wij staan bekend om kwaliteit, service, korte lijntjes en een goede bereikbaarheid!

BIJ DODA SPORTS HEEFT U 3 AANSPREEKPUNTEN: DANE STARINK, JOEY TE BOEKHORST EN BART LEUVERINK

Even voorstellen:

Dane Starink (35 jaar):

Dane is sinds 2009 werkzaam bij Schoenmode Jeannette en heeft de familiewinkel omgeturnd in een speciaalzaak voor comfort- en wandelschoenen met modeschoenen als rode draad erdoor heen. Vanwege zijn passie voor sport en het verleden van sportmode bij Jeannette, heeft hij besloten het teamsportgebeuren nieuw elan in te blazen en het onder een andere naam verder door te ontwikkelen: Doda Sports. Zelf heeft Dane gevoetbald bij VVG’25 Gaanderen maar heeft hij een tijdje terug zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen tot zijn grootste verdriet, voor de rest mag hij graag mountainbiken, spinnen of hardlopen.

Joey te Boekhorst (22 jaar):

Joey volgt momenteel de opleiding Commerciële Economie Sportmarketing aan het Saxion in Deventer, waar hij op dit moment in het derde leerjaar zit. Joey loopt vanaf september een half jaar stage bij Doda Sports. Tijdens zijn stage gaat Joey zich o.a. bezighouden met de marketingactiviteiten binnen Doda Sports. Verder zou Joey zich gaan bezighouden met de webshop, sociale media kanalen en staat hij nauw in contact met de klanten van Doda Sports. Samen met Dane en Bart wilt hij Doda Sport verder laten groeien. Zelf heeft Joey net als Dane zijn voetbalschoenen aan de wilgen moeten hangen door de vele blessures, wel is hij momenteel al 3 jaar trainer van de JO11-1 van VVG’25.

Bart Leuverink (19 jaar):

Bart volgt de opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan de HAN in Nijmegen. Samen met Dane en Joey wilt hij Doda Sports naar een ander level gaan brengen. Zelf voetbalt Bart in het 1ste van VVG’25. Zelf is Bart dan ook sportief aangelegd. Vandaar ook zijn interesse in de sportkleding en dan niet zomaar sportkleding maar in sportkleding wat goed past en er natuurlijk goed uitziet.

Goed contact daar houden wij van! Neem contact op met Doda Sports via dit e-mailadres en stel uw vraag. U kunt daarnaast altijd even de winkel binnenlopen met uw vraag.