WIE ZIJN WE?

Doda Sports, specialist in Macron en Erima teamwear

Doda Sports is een jong en actief bedrijf in het leveren van met name teamsportkleding voor bedrijven, (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Doda Sports is onderdeel van Schoenmode Jeannette uit Gaanderen. Ons bezoekadres is Hoofdstraat 41 Gaanderen (gemeente Doetinchem). In onze winkel zijn wij gespecialiseerd in comfort- en wandelschoenen. Vanuit het verleden is de naam eerder Schoen- en Sportmode Jeannette geweest, waarbij teamsportkleding altijd al een belangrijke factor was in ons bedrijf. Wij leveren kleding van met name Erima en Macron. Beide sportmerken zijn zeer succesvol, innoverend en kunnen putten uit een ruime voorraad aan sportartikelen.

BIJ DODA SPORTS HEEFT U 3 AANSPREEKPUNTEN: DANE STARINK, LUUK TIBBEN EN QUINTEN LOESINK.

Even voorstellen:

Dane Starink (35 jaar):
Dane is sinds 2009 werkzaam bij Schoenmode Jeannette en heeft de familiewinkel omgeturnd in een speciaalzaak voor comfort- en wandelschoenen met modeschoenen als rode draad erdoor heen. Vanwege zijn passie voor sport en het verleden van sportmode bij Jeannette, heeft hij besloten het teamsportgebeuren nieuw elan in te blazen en het onder een andere naam verder door te ontwikkelen: Doda Sports. Zelf heeft Dane gevoetbald bij VVG’25 Gaanderen maar heeft hij een tijdje terug zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen tot zijn grootste verdriet, voor de rest mag hij graag mountainbiken, spinnen of hardlopen.

Luuk Tibben (23 jaar):
Luuk volgt de opleiding Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen en is speler van VVG’25 2. Samen met Dane en Quinten wil hij de teamsportkleding in de regio op de kaart zetten. Het nieuwe merk Macron is daarvoor zeer geschikt, de Italiaanse kwaliteit en pasvorm zijn de favoriet van Luuk. Omdat Luuk zelf sportief is aangelegd, is er ook de interesse voor mooie sportkleding. Luuk is tevens verantwoordelijk voor het bijhouden van de website.

Quinten Löesink (17 jaar):

Quinten volgt de opleiding retail op het Graafschap college in Doetinchem en speelt bij hoofdklasser VVG’25 JO19 1. Quinten is erg gek van voetbal zo is hij er ook minimaal 3 keer per week mee druk, daarom vindt hij sportkleding dus ook erg belangrijk en helpt hij graag een handje mee, ook kan hij goed overweg met een computer en vindt hij het leuk om er mee bezig te zijn, ook Quinten houd zich veel bezig met de website.

Neem contact op met Doda Sports via dit e-mailadres en stel uw vraag! Wij staan bekend om kwaliteit, service, korte lijntjes en een goede bereikbaarheid! U kunt altijd even de winkel binnenlopen met uw vraag.