WIE ZIJN WE?

Doda Sports, specialist in Macron en Erima teamwear

Doda Sports is een jong en actief bedrijf in het leveren van met name teamsportkleding voor bedrijven, (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Doda Sports is onderdeel van Schoenmode Jeannette uit Gaanderen. Ons bezoekadres is Hoofdstraat 41 Gaanderen (gemeente Doetinchem). In onze winkel zijn wij gespecialiseerd in comfort- en wandelschoenen. Vanuit het verleden is de naam eerder Schoen- en Sportmode Jeannette geweest, waarbij teamsportkleding altijd al een belangrijke factor was in ons bedrijf. Wij leveren kleding van met name Erima en Macron. Beide sportmerken zijn zeer succesvol, innoverend en kunnen putten uit een ruime voorraad aan sportartikelen.

BIJ DODA SPORTS HEEFT U 2 AANSPREEKPUNTEN: DANE OF DONNES STARINK.

Even voorstellen:

Dane Starink (31 jaar):
Dane is sinds 2009 werkzaam bij Schoenmode Jeannette en heeft de familiewinkel omgeturnd in een speciaalzaak voor comfort- en wandelschoenen met modeschoenen als rode draad erdoor heen. Vanwege zijn passie voor sport en het verleden van sportmode bij Jeannette, heeft hij besloten het teamsportgebeuren nieuw elan in te blazen en het onder een andere naam verder door te ontwikkelen: Doda Sports. Zelf voetbalt Dane bij VVG’25 Gaanderen en mag hij graag mountainbiken, spinnen of hardlopen.

Donnes Starink (21 jaar):
Donnes volgt een sportopleiding aan het CIOS in Arnhem en is speler van hoofdklasser Silvolde 1. Samen met Dane wil hij de teamsportkleding in de regio op de kaart zetten. Het nieuwe merk Macron is daarvoor zeer geschikt, de Italiaanse kwaliteit en pasvorm zijn de favoriet van Donnes. Omdat Donnes zelf sportief is aangelegd, is er ook de interesse voor mooie sportkleding. Donnes is tevens verantwoordelijk voor het bijhouden van de website.

Neem contact op met Doda Sports via dit e-mailadres en stel uw vraag! Wij staan bekend om kwaliteit, service, korte lijntjes en een goede bereikbaarheid! U kunt altijd even de winkel binnenlopen met uw vraag.