MACRON JUPITER SHIRT

Rood / Wit

MACRON JUPITER SHIRT

Blauw / Wit

MACRON JUPITER SHIRT

Wit / Zwart

MACRON JUPITER SHIRT

Groen / Wit

MACRON SHIRTS

Voetbal shirts, zowel custom made te leveren, als uit ons standaardassortiment!

Op zoek naar het ideale voetbalshirt? Bij Doda Sports denken wij graag met u mee! Trainers/coaches maar ook spelers zijn steeds veeleisender in de perfecte wedstrijdtenues. Bij Doda Sports helpen wij u graag met de Macron Custom Made shirts. Hiermee heeft u altijd een perfect aansluitend voetbalshirt, slim-fit indien gewenst, en een prettig draagcomfort.

Met de Macron Custom Made shirts, kunt u op meerdere plekken ruimte inruimen voor de logo’s van uw sponsor(en). Dit is mogelijk op de borst, buik, rug (zowel boven als onder het rugnummer) en op beide mouwen. Ook is er natuurlijk plek voor uw verenigingslogo. Het voordeel is dat deze sportshirts niet nog extra bedrukt moeten worden, wat natuurlijk scheelt bij aanschaf van de nieuwe tenues en veel prettiger draagt voor de spelers.

Naast het custom made shirt, kunt u in onze Macron catalogus ook het standaard assortiment voetbalshirts bekijken. Vraag voor uw vereniging een vrijblijvende offerte aan bij Doda Sports, uw teamwear partner!

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 13 mb.)

DOWNLOADEN

MACRON ELBE SHORT

Rood / Wit

MACRON ELBE SHORT

Blauw / Wit

MACRON ELBE SHORT

 Wit / Rood

MACRON ELBE SHORT

Wit / Groen

MACRON SHORTS

Perfect aansluitende voetbalshorts voor jouw team!

Naast een goed aansluitend voetbalshirt, is het belangrijk om ook een prettig draagbaar voetbalbroekje te dragen tijdens de wedstrijden of trainingen. Tevens hebben wij met Macron, een merk welke ook denkt aan speciale dameslijnen. Broekjes die niet snijden in de heupen en prettig dragen. Ook voor damesvoetbalkleding bent u bij Doda Sports aan het juiste adres!

Bekijk hier een gedeelte van de Macron catalogus op het gebied van sportshorts. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 8 mb.)

Downloaden

 

MACRON ROYAN KOUSEN

Rood

MACRON ROYAN KOUSEN

Rood

MACRON ROYAN KOUSEN

Blauw

MACRON ROYAN KOUSEN

Geel

MACRON KOUSEN

Voetbalkousen, perfect sluitend en van hoogwaardige kwaliteit!

De voetbalkous, deze moet perfect aansluiten, niet krimpen in de was en voorzien zijn van een prettig draagcomfort! Ook hierin adviseren wij van Doda Sports graag, ga voor kwaliteit en uw spelers zullen er heel veel baat bij hebben! Tevens is het mogelijk om een custom made voetbalkous te ontwikkelen, geheel in stijl van de clubkleuren en eventueel met naam of logo van uw vereniging in de sokken geborduurd.

Bekijk hier een gedeelte van de standaard voetbalkousen in het assortiment van Macron, via de Macron catalogus. Meer informatie of een catalogus aanvragen voor uw vereniging? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 5 mb.)

Downloaden

MACRON SHIRT CUSTOM

Met logo op de borst

MACRON SHIRT CUSTOM

Met naam in de kraag

MACRON CUSTOM SHORT

Met logo

MACRON CUSTOM SHORT

Sliding short met logo

MACRON CUSTOM

Stel je eigen shirt samen!

Nieuw in Nederland: Macron Custom made shirts. Wij van Doda Sports helpen u graag bij het ontwikkelen van de Macron Custom made shirts voor uw vereniging of team. Er zitten grote voordelen aan de keuze voor een custom made voetbalshirt. Zo zijn alle bedrukkingen meegenomen in de prijs (de shirts hoeven dus niet nog eens extra bedrukt te worden) en er is ruimte voor meerdere sponsoren op het shirt en uw verenigingslogo. Ook worden er geen extra kosten gerekend voor meer kleurgebruik én natuurlijk: uw shirt is uniek!!!!

Voor het custom made shirt spreken wij graag persoonlijk af met u, uw kleding- of sponsorcommissie of met het bestuur van uw vereniging om de mogelijkheden met u door te nemen en een offerte op maat aan te bieden. Samen met de ontwerpafdeling van Macron, wordt er een professionele opzet, of meerdere opzetjes, gemaakt van het custom made shirt, waarna er gekozen kan worden voor het juiste shirt. Alles is bespreekbaar. Aantallen, vanaf 8 stuks. De levertijd van de shirts is ongeveer 6 weken na opdracht en akkoord van het custom made shirt.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Doda Sports, uw persoonlijke teamwear specialist! Of vul het contactformulier in.

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 30 mb.)

Downloaden

MACRON PRESENTATIEPAK

Donkerblauw / Lichtblauw

MACRON PRESENTATIE JASJE (WOMENS)

Blauw

MACRON PRESENTATIE JAS

Blauw

MACRON PRESENTATIEBROEK

Zwart

MACRON PRESENTATIEKLEDING

Maak de juiste indruk als vereniging, draag Macron presentatiekleding!

Als vereniging de juiste indruk achterlaten bij een uitwedstrijd? Kom in professionele Macron kleding aan als team en u staat al met 1-0 voor! De betaalbare presentatiekleding van Macron is van Italiaans design, voorzien van de juiste ademende materialen en perfect aansluitende pasvorm.

Bekijk hier het presentatiekleding gedeelte uit de Macron catalogus. Er is nog veel meer beschikbaar! Vraag de totale Macron teamwearcatalogus aan via ons contactformulier. Een offerte voor teamkleding aanvragen? Bel ons vrijblijvend: 0315-323839 (tevens het nummer van Schoenmode Jeannette Gaanderen).

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 30 mb.)

Downloaden

MACRON TRAININGSHIRT

Lange mouw

MACRON TRAININGSHIRT

Korte mouw

TRAINGINGSJAS

Verschillende kleuren

MACRON TRAININGSJAS

Womens

MACRON TRAININGSKLEDING

Voel de vrijheid van perfecte Macron trainingskleding tijdens uw exercise!

Heerlijk trainen in comfortabele en kwalitatief sterke trainingskleding? Macron teamwear biedt u veel mogelijkheden! Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen voor trainingskleding voor het gehele voetbalteam!

Bekijk hier een groot gedeelte van de Macron trainingskleding. Voorzien van polyester materiaal en bestendig tegen vallen, slidings en schwalbes ;). Een offerte voor trainingskleding voor uw team of uw vereniging? Vraag hier naar de mogelijkheden!

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 30 mb.)

Downloaden

[/col] [/row]