MACRON CHINOOK PRO SHIRT

Rood

MACRON CHINOOK PRO SHIRT

Lichtblauw

MACRON CHINOOK PRO SHIRT

Geel

MACRON CHINOOK PRO SHIRT

Blauw

MACRON SHIRTS

Voetbal shirts, zowel custom made te leveren, als uit ons standaardassortiment!

Op zoek naar het ideale voetbalshirt? Bij Doda Sports denken wij graag met u mee! Trainers/coaches maar ook spelers zijn steeds veeleisender in de perfecte wedstrijdtenues. Bij Doda Sports helpen wij u graag met de Macron Custom Made shirts. Hiermee heeft u altijd een perfect aansluitend voetbalshirt, slim-fit indien gewenst, en een prettig draagcomfort.

Met de Macron Custom Made shirts, kunt u op meerdere plekken ruimte inruimen voor de logo’s van uw sponsor(en). Dit is mogelijk op de borst, buik, rug (zowel boven als onder het rugnummer) en op beide mouwen. Ook is er natuurlijk plek voor uw verenigingslogo. Het voordeel is dat deze sportshirts niet nog extra bedrukt moeten worden, wat natuurlijk scheelt bij aanschaf van de nieuwe tenues en veel prettiger draagt voor de spelers.

Naast het custom made shirt, kunt u in onze Macron catalogus ook het standaard assortiment voetbalshirts bekijken. Vraag voor uw vereniging een vrijblijvende offerte aan bij Doda Sports, uw teamwear partner!

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 13 mb.)

DOWNLOADEN

MACRON CHINOOK PRO RUN BOSTON SHORT

Blauw

MACRON CHINOOK PRO RUN MICRO SHORT

Zwart / Geel

MACRON S-KONA PRO RUN 3/4 TROUSER DAMES

Blauw

MACRON SHORTS

Perfect aansluitende voetbalshorts voor jouw team!

Naast een goed aansluitend voetbalshirt, is het belangrijk om ook een prettig draagbaar voetbalbroekje te dragen tijdens de wedstrijden of trainingen. Tevens hebben wij met Macron, een merk welke ook denkt aan speciale dameslijnen. Broekjes die niet snijden in de heupen en prettig dragen. Ook voor damesvoetbalkleding bent u bij Doda Sports aan het juiste adres!

Bekijk hier een gedeelte van de Macron catalogus op het gebied van sportshorts. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 8 mb.)

Downloaden

MACRON S-KONA PRO RUN LIGHT WINDBREAKER

Roze

MACRON CHINOOK PRO RUN LIGHT WINDBREAKER

Neon Geel

MACRON CHINOOK PRO RUN LIGHT WINDBREAKER

Zwart / Geel

MACRON CHINOOK PRO RUN SLEEVELESS WINBREAKER

Rood

MACRON JASJES

Voel de vrijheid van perfecte Macron trainingskleding tijdens uw exercise!

Heerlijk trainen in comfortabele en kwalitatief sterke trainingskleding? Macron teamwear biedt u veel mogelijkheden! Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen voor trainingskleding voor het gehele voetbalteam!

Bekijk hier een groot gedeelte van de Macron trainingskleding. Voorzien van polyester materiaal en bestendig tegen vallen, slidings en schwalbes ;). Een offerte voor trainingskleding voor uw team of uw vereniging? Vraag hier naar de mogelijkheden!

Download onze Macron catalogus hier. (bestandgrootte: 30 mb.)

Downloaden

[/col] [/row]