Snelle levering

Veilig online betalen

Gratis verzending vanaf € 50,-

Snelle levering

Veilig online betalen

Gratis verzending vanaf € 50,-

Partners

Wij zijn leverancier van verschillende merken

Robey
Robey werd opgericht tijdens de heropbouw van Rotterdam in 1947. Vanuit een klein appartement in Blijdorp legde ene Pieter Bey de fundamenten van wat het beste voetbalmerk van Nederland moest worden. Rotterdam + Bey werd Ro-Bey. Zowel [Ro-bei] in het Nederlands als [Roh-bai] in het Engels rekenen we goed.

Robey is een groep Rotterdammers met een levenslange passie voor sport en een missie om de wereld te veroveren. Vanuit een havenloods aan de Maas bouwen zij sinds 2012 aan het snelst groeiende performance merk van Nederland.

Ze combineren een obsessie voor voetbal, tennis, hardlopen en een heleboel andere sporten, met een bijna obsessieve aandacht voor details. Van het meest prestigieuze Eredivisie shirt tot het eenvoudigste paar sokken: alleen perfect is goed genoeg. Je pakt geen prijs zonder de allerbeste kwaliteit.

Erima
Als oudste nog bestaand Duits sportmerk kunnen ze terugkijken op een geschiedenis die rijk is aan tradities. Uit meer dan 115 jaar ervaring put Erima kracht om te bouwen aan de toekomst. Eersteklas kwaliteit, design, innovatie, passie, authenticiteit en gemeenschappelijkheid staan bij Erima hoog in het vaandel en dit zit door de jaren heen diep in het DNA van de fabrikant van sportartikelen.

Erima richt zich op een breed segment. Van voetbal, handbal, volleybal, tennis, atletiek, running, gymnastiek en fitness.

Macron
Bij Macron werken ze hard om geavanceerde, hoogwaardige sportkleding te creëren. Om atleten van basis tot professionals te ondersteunen in hun inspanningen om hun eigen held te worden, zowel op het veld als daarbuiten.

Ze streven ernaar een gemeenschap op te bouwen die onze passie voor echte sport deelt.

Hoge normen van goed management, sociale verantwoordelijkheid en respect voor het milieu is de manier om de toekomst vorm te geven.

Het assortiment van Macron bestaat uit running, padel, teamkleding en lifestyle.

Modern design

Met een mooi strak tenue sta je al 1-0 voor.

Custom made

Wat is er nou mooier dan een tenue dat niemand anders heeft.

Lokale service

Goed contact, daar houden wij van!

Contact

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

LOCATIE
Hoofdstraat 41
7011 AC, Gaanderen

CONTACT
0315 – 32 38 39
info@dodasports.nl