WIE ZIJN WIJ

Doda Sports, specialist in Robey, Macron en Erima teamwear!

Doda Sports is een jong en actief bedrijf in het leveren van met name teamsportkleding voor bedrijven, (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Doda Sports is onderdeel van JS schoenen en voetcomfort uit Gaanderen. Ons bezoekadres is Hoofdstraat 41 Gaanderen (gemeente Doetinchem). In onze winkel zijn wij gespecialiseerd in comfort- en wandelschoenen. Vanuit het verleden is de naam eerder Schoen- en Sportmode Jeannette geweest, waarbij teamsportkleding altijd al een belangrijke factor was in ons bedrijf. Wij leveren kleding van met name Robey, Macron en Erima. Alle sportmerken zijn zeer succesvol, innoverend en kunnen putten uit een ruime voorraad aan sportartikelen.

Wij staan bekend om kwaliteit, service, korte lijntjes en een goede bereikbaarheid!

BIJ DODA SPORTS HEEFT U 2 AANSPREEKPUNTEN: DANE EN SIEM.

Even voorstellen:

Dane Starink:

Dane is sinds 2009 werkzaam bij Schoenmode Jeannette, tegenwoordig JS schoenen en voetcomfort, en heeft de familiewinkel omgeturnd in een speciaalzaak voor comfort- en wandelschoenen met modeschoenen als rode draad erdoor heen. Vanwege zijn passie voor sport en het verleden van sportmode bij Jeannette, heeft hij besloten het teamsportgebeuren nieuw elan in te blazen en het onder een andere naam verder door te ontwikkelen: Doda Sports. Zelf heeft Dane gevoetbald bij VVG’25 Gaanderen maar heeft hij een tijdje terug zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen tot zijn grootste verdriet, voor de rest mag hij graag mountainbiken, spinnen of hardlopen.

Goed contact daar houden wij van! Neem contact op met Doda Sports via dit e-mailadres en stel uw vraag. U kunt daarnaast altijd even de winkel binnenlopen met uw vraag.