Bedrijfskleding bij Doda Sports!

Wist u dat wij naast ons uitgebreide assortiment sportkleding van de merken Macron en Erima, ook bedrijfskleding van de merken Printer en James Harvest aanbieden?

De collectie van James Harvest is gebaseerd op Amerikaanse college- en vrijetijdskledij en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. James Harvest werkt ontzettend hard aan het ontwerp van haar kleding. Zo blijft de kledij functioneel en in de mode! Het resultaat is een hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaags collectie.

Daarnaast bieden wij ook het merk Printer aan. Het concept van de nieuwe Printer Essentials collectie is dat elk kledingstuk beschikbaar is in minstens 7 kleuren en de gehele collectie wordt aangeboden in zowel een heren- als damesversie. De Printer Essentials collectie wordt aangeboden in een uitgebreide matenreeks.

Waarom bedrijfskleding van James Harvest?
Goedgeklede medewerkers zijn het uithangbord van uw bedrijf en zijn een essentieel onderdeel van de marktcommunicatie. Internationale bedrijven en kleine organisaties kiezen al vele jaren voor de James Harvest Sportswear. Bedrijven kiezen voor het merk James Harvest vanwege de uitstraling, kwaliteit en hoogwaardige afwerking.

Meer weten over de merken James Harvest of Printer, dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@dodasports.nl en dan zullen wij u helpen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.