CUSTOM

Uw geheel eigen clubtenue

Droomt u van uw geheel eigen clubtenue? Inclusief het juiste logo van uw vereniging, logo(s) van uw sponsor(en), rugnummers en bijvoorbeeld de oprichtingsdatum van de club in uw kraag? Dit is sinds kort mogelijk, in een unieke samenwerking tussen Doda Sports en het Italiaanse Macron Sportswear.

Vooral bij de opmaak van het shirt is het mooi (en voordelig) om gebruik te maken van het custom made shirt. U betaald 1 prijs voor het shirt (adviesverkoopprijs: € 54,95 incl. BTW), waarbij met alle opdrukken rekening is gehouden. Of u nou 1 opdruk wilt of meerdere, de prijs blijft hetzelfde en er komen geen verdere kosten meer bij voor het bedrukken. Het shirt is direct klaar voor gebruik en blijft in het bestand van Doda Sports, waardoor het shirt altijd blijft na te bestellen. Naast het shirt, zijn er ook custom mogelijkheden via Macron met shorts, jacks en running kleding. Het minimale aantal per product ligt op 16 stuks. Daardoor maakt Macron Custom wear zich zo ideaal voor teamsporten.

Doda Sports onderscheid zich met Macron custom wear van andere sportwear dealers, vanwege de relatief kleine afname per custom product. Hiermee kunt u uw team dus op ideale wijze in het nieuw steken, zonder extra kosten voor het bedrukken. Wij bij Doda Sports laten u graag de mogelijkheden zien! Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan! Samen stellen wij graag het ideale tenue voor uw club samen.

Het zijn de details die uw club zo bijzonder maken! Daarom is het mooi deze details goed terug te laten komen in het clubtenue. Verras de tegenstander al voor de wedstrijd, door met een mooi aangesloten slim fit custom tenue de arena te betreden! Kijk hier voor de clubs die al over zijn gestapt op de custom tenues van Macron.

Doda Sports is exclusief dealer van Robey , Macron en Erima.