BEDRUKKING

Wilt u uw teamsportkleding professioneel en voor een goede prijs laten bedrukken?

Wij werken samen met ervaren textieldrukkers in de regio, die gebruik maken van verschillende druktechnieken zoals flockdruk (veelal gebruikt bij volleybal), inktdruk, plotten, borduren of transferdruk. Of het nu in 1 kleur of meerdere kleuren bedrukt moet worden, wij bieden een passende prijs voor het bedrukken van uw teamkleding en nemen uw zorg graag uit handen. De kwaliteit van het bedrukken staat bij ons voorop!

Wilt u een offerte met teamkleding en het bedrukken ervan? Vraag dan bij Doda Sports een passende offerte aan op maat. Voordat er iets wordt bedrukt, ontvangt u altijd eerst een proefdruk na uw aanvraag, waarna eventuele aanpassingen kunnen volgen. Mocht u kiezen voor 1 van de druktechnieken, wordt er van uw logo een bestand opgemaakt, de kosten hiervoor zijn eenmalig, maar daarna kunt u dit bestand altijd weer gebruiken bij Doda Sports, zonder verdere opmaakkosten. Ook verzorgt Doda Sports het juist bedrukken van de rugnummers, logo’s van de sportvereniging of bedrukken van uw bedrijfskleding. Heeft uw logo een opfrisser nodig? Ook dit kunnen wij aanbieden! Geef uw bedrijf nieuw elan met een nieuw opgemaakt logo via Doda Sports.

Tevens kunnen wij via Macron sportswear een custom made shirt aanbieden. Dit is 1 prijs voor het shirt, jack, short of sokken inclusief alle opdrukken. De logo’s worden in, bijvoorbeeld het shirt, verweven en zijn dus geheel slijtvast. Lees hier meer over de custom mogelijkheden van Doda Sports!

Offerte